Pohotovosť

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ÚŽERA

POHOTOVOSŤ

PREVOLEBNÉ LOGO KDH

     Z medií som zistil, že strana KDH má v predvolebnom logu bociana. Domnievam sa, že to nie je výstižné, nakoľko sa nejedná o kresťanov, ale pokrytcov. Mám skúsenosť s exministrom JUDr. LIPŠICOM. Ako občan, som sa na tohto obrátil v mene mojom, ako ajobčanovSR ohľadom nekalých praktik poskytovania finančných pôžičiek spoločnosťou POHOTOVOSŤ s.r.o. Račianska 42/A, Bratislava, ktorá učtuje úžernícky úrok 55,3 %.
     Žiadal som pána LIPŠICA, v tej dobe ministra spravodlivosti, aby sa zaoberali na Ministerstve spravodlivosti SR paragrafom úžery, nakoľko v terajšej dobe, spoločnosti ktoré poskytujú  občanom úvery a týchto ožobračujú úžerníckym úrokom, tieto spoločnosti nie sú postihnutelné, pričom trestného činu úžery sa dopušťajú ako organizovaná skupina, výlučne pre zárobok. K žiadosti som doložil výstrižky z denníka Nový čas o tom, ako orgány v trestnom konaní stíhajú občanov (rómov) za menšie čiastky, pričom sa vyjadrujú, že sa jedná o úžeru.
     Podľa Ministersta spravodlivosti SR,  Okresnej prokuratúry Bratislava III, ako aj Krajskej prokuratúry Bratislava, spoločnosti, ako je POHOTOVOSŤ s.r.o. sa nedopúštajú trestného činu úžery. To, čo vykonává spoločnosť POHOTOVOŤ s.r.o. Račianská 42/A, Bratislava je v rozpore s dobrými mravmi, doslova sa jedná o hyenizmus.
     Čo mi odpovedal exminnister LIPŠIC ?  Toto nie je v kompetencii Ministerstva spravodlivosti. Pýtam sa predstaviteľov KDH, kto zodpovedá za trestný zákon ako aj trestný poriadok? Predsa Ministerstvo spravodlivosti!
      Dňa 19.3.2006 som sledoval v TV Markíza vystúpenie pána Hrušovského. Podľa toho aké mám ja skúsenosti so stranou KDH, v televízii iba tápal nezmysly. Konkrétne chceli, chceli, chceli sme slušný život občanov SR. Morálka, etika. Pýtám sa pána Hrušovského, že či je to morálne keď na Slovensku pôsobia takéto úžernícke spoločnosti ako spoločnosť POHOTOVOSŤ s.r.o. Čo ste urobili KDHci pre to, aby občan na slovensku slušne žil? Pre takéto spoločnosti ako je POHOTOVOSŤ s.r.o., ľudia sa stávajú bezdomovcami, prípadne si siahajú na svoj život.
     Z týchto dôvodov do predvolebného loka strane KDH by patril čiernoknažník,  ktorý by týchto pokrytcov najlepšie vystihol.
                                                               
     Príspevok som chcel zverejniť v redakcii Nový čas v hlásnej trúbe. Samozrejme v skrátenej verzii. Príspevok nebol zverejnený nakoľko Nový čas reklamuje túto úžernícku spoločnosť a to aj na titilnej strane. Žiadam o zverejnenie tohto príspevku. Nejedná sa iba o mňa. Jedná sa aj o občanov SR, tak ako včera hovoril p. Hrušovský. Pre občanov SR KDH chce slušný život.
 
                                       Jozef Rybár z Bratislavy č.t. 0910224949

ÚŽERA | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014